Приятел на Иво Андреев, убит на Женския пазар: Спорът за вратата е бил от 10 години

2
По думите на Ленко Ленков целта на тази врата е била да се стопли едно малко пространство от основната сграда
По думите на Ленко Ленков целта на тази врата е била да се стопли едно малко пространство от основната сграда Видео: btv

41-годишният мъж бе прострелян в главата от бивш военен

“Да, можело е да се предотврати това убийство, този спор е бил 10 години. Ние сме израснали като деца. Иво беше романтик, много креативен, идеен, винаги намиращ решение, ценеше стойностните неща. Споделяхме идеали и ценностната система”, каза Ленко Ленков, близък приятел на убития Иво Андреев и семейството му в предаването “Тази събота” по bTV.

41-годишният Иво Андреев загуби живота си на Женския пазар, след като бе прострелян в главата от бившия военен 62-годишния Константин Дамов. Убийството е извършено с незаконно притежавано от Дамов оръжие. Разследващите установиха, че двамата са имали дългогодишен съседски конфликт. По случая многократно са подавани жалби в полицията за вербална и физическа агресия.

“Това е стара сграда, която има основна сграда и второстепенна постройка. Никой не се е опитвал да спре достъпа на тези хора до собствеността им с тази врата, добави той.

По думите му целта на тази врата е била да се стопли едно малко пространство от основната сграда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Вратата
    "Като се обърне колата пътища много" казва народната мъдрост, та и в случая е така. Обяснения, разяснения, съжаления от всякакви хора, но никой от живущите там, близки и т.н. не е съдействол за решаване на "спора" за въпросната врата в продължение на години.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари