Приключи кризата с мъж, барикадирал се в ресторант

0
Нападателят не е взимал заложници и не отправял никакви искания, намерили го полузаспал
Нападателят не е взимал заложници и не отправял никакви искания, намерили го полузаспал Снимка: Ройтерс

Германските специални сили щурмуваха заведението в германския град Саарбрюкен, в провинция Саар, където мъж от няколко часа се беше барикадирал, предаде ТАСС, като цитира германското радио "Саарлендишер рундфунк", информира БТА.

Нападателят е бил открит в мазето на ресторанта. У него не е било открито оръжие. Когато полицията нахлула в мазето, нападателят е намерен почти заспал. Нищо не показва, че случилото се е проява на тероризъм. Нападателят не е взимал заложници и не отправял никакви искания.

Той просто нахлул в ресторанта и настоял намиращият се там персонал да напусне заведението. Имало е кръв по дрехите му. Сега мъжът се намира в болница, но се проверява психическото му състояние.

Нападателят е местен жител на 43 години, роден в Македония. Предполага се, че може да е роднина на собственика на ресторанта, в който се беше барикадирал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук