Приключи делото на бившия главен архитект на Русе Симеон Рангелов

1
Съдът ще се произнесе с решение по казуса в законовия 30-дневен срок
Съдът ще се произнесе с решение по казуса в законовия 30-дневен срок

Приключи делото, което бившият главен архитект на Община Русе Симеон Рангелов заведе, след като беше уволнен дисциплинарно през юли тази година. Той атакува заповедта на кмета Пламен Стоилов в Административния съд с искане да бъде отменена.

В днешното трето и последно заседание, съдът прие писмените доказателства, които страните представиха и им даде възможност да пледират. Те застанаха на първоначалните си позициии – адвокатът на Симеон Рангелов Павлина Иванова поиска заповедта за уволнение на клиента й да бъде отменена, а юрисконсулт Томова, която представлява Община Русе – жалбата му да бъде отхвърлена.

Представителките на двете страни пожелаха срок, в който да представят писмените си становища и съдът им даде 7-дневен такъв.

Припомняме, бившият главен архитект Симеон Рангелов беше уволнен дисиплинарно след строежа на заведението „План Б“, навесът му и детската площадка в близост. В заповедта на кмета е изложено становище, че издаването на документите за строежите е станало при допускането на нарушения.

Съдът ще се произнесе с решение по казуса в законовия 30-дневен срок. 

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари