Приеха предложенията на „Патриотите - ВМРО“ за изграждането на „буферен паркинг“ в Русе

3
Те бяха представени от Пламен Цветков
Те бяха представени от Пламен Цветков Снимка: Общински съвет

На днешното си извънредно заседание Общинският съвет прие предложения на групата на „Патриотите – ВМРО“ във връзка с изграждането на „буферен паркинг“ за тежкотоварни автомобили на територията на Русе

Пламен Цветков направи следното предложение: „Остатъкът от достигнатата на конкурса цена се заплаща на 29 /двадесет и девет/ равни годишни вноски дължими ежегодно в срок до 31-ви май на съответната година, при условия и погасителен план съобразно договора за суперфиция, като считано от първи януари на всяка календарна година от срока на договора за суперфиция, годишната вноска се увеличава по силата на договора на годишна основа с процент, равен на индекса на потребителските цени, обявен от Националния статистически институт за предходната календарна година.

Според Патриотите по-добрата защита на финансовия интерес на Общината означава първоначалната вноска от 6% да нарасне на 12%, но отчитайки големия размер на инвестицията, която трябва да се направи, увеличението на първоначалното плащане ще намали значително интереса на потенциалните инвеститори и това ще намали конкуренцията.

Това от своя страна може да провали успешното приключване на Конкурсната процедура и жителите на нашата община още дълго да чакат за решаване на този наболял до болка проблем“ – добавят още от местната група.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари