Президентството: Предприети са мерки за сигурността на Христо Грозев

0
Институциите са в контакт с журналиста
Институциите са в контакт с журналиста Снимка: © Getty (архив)

Румен Радев следи ситуацията

Българските институции са в контакт с Христо Грозев, съобщиха от президентството.

Още преди медийните публикации по темата са предприети мерки за гарантиране на неговата сигурност, включително чрез сътрудничество с партньорските служби“, допълват от „Дондуков 2“, предаде bTV.

Президентът Румен Радев следи ситуацията“, посочват още от прессекретариата на институцията.

Българският разследващ журналист Христо Грозев беше обявен за издирване от Москва. Не се уточнява в какво е обвинен, ясно е само, че е по член от Наказателния кодекс на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    до 5
    до 5: вие сте доказателство, че русофобите сте българофоби, вие сте ЮДА!
  • -4
    5
    аз
    коментар номер 1 е поредното доказателство , че русофилите са българофоби! Чуждопоклонници, които се чудя кво дирят тук, а не заминават за истинската си родина
  • 1
    4
    от село
    Ехх, Румбаа ! Сереш си по рейтинга, като защитаваш боклуци без да си убеден в невинноста им. Точно, както пострада жестоко, прокарвайки канадският мошеник и подкрепяйки го в политиката. Румба, още един гаф и оставаш минус 10 гласоподавателя. Последен шанс имаш от нас.
  • -4
    3
    Бе ааа
    Не е тайна, че русофоб румен радеф само се разобличи, говорейки преди месеци за синергията със сащ и влюбването му в чуждите "ценности". Разбиранията му за "ценности" са изкривени, за българското общество реланата представа за това са извращения срещу човечеството!
  • -5
    2
    eh0
    Как се нарича президент, предал държавата, Родината, България?! Какво имам предвид?! Задал е собствен курс на "евроатлантическа ориентация", без да се е допитал до СУВЕРЕНА! Задал е собствен курс за въвеждане на еврото и е престъпно самоволно премахване на 140 годишния български лев! Отново решава БЕЗ допитване до СУВЕРЕНА! Ето това е държавна измяна! Измяна на българските християнски семейни ценности, заменяйки ги с нещо друго, без допитване до СУВЕРЕНА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари