Изслушват в парламента Христо Грозев

0
Предложението е на "Демократична България"
Предложението е на "Демократична България" Снимка: AFP

Предложението е на "Демократична България"

Изслушват Христо Грозев в комисията за контрол над службите. Предложението обявеният за издирване от Русия разследващ журналист да говори пред депутатите е на "Демократична България". Той е приел поканата и днес ще бъде изслушан онлайн, информира NOVA.

На уебсайта на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация се посочва, че той е "издирван по член от Наказателния кодекс". Случаят предизвика реакции в парламента, изпълнителната власт също реагира. Външното ни министерство извика руския посланик Елеонора Митрофанова за обяснение, която заяви, че няма заплаха за живота на българина.

МВР пък е потърсило информация от руските си колеги каква е причината за издирването на българина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари