Президенти, посланици и артисти се стекоха на концерта на Лили Иванова

4
800 души имат възможността да гледат на живо бутиковия концерт, чиито билети достигнаха до 500 лева
800 души имат възможността да гледат на живо бутиковия концерт, чиито билети достигнаха до 500 лева Видео: bTV

800 души имат възможността да гледат на живо бутиковия концерт, чиито билети достигнаха до 500 лева

Специална вечер в Народния театър. Лили Иванова излезе на голямата сцена за своя бутиков концерт. 800 души имат възможността да гледат на живо спектакъла, чиито билети достигнаха до 500 лева, предава bTV.

Много специални гости пристигнаха на събитието. Специално за него дойде принц Кирил, който съпровожда майка си царица Маргарита.

Събитието уважи президентството в лицето на Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България. Държавните глави Росен Плевнелиев и Георги Първанов също дойдоха. Посланиците на Швеция, Испания, Украйна и Русия са в публиката.

Председателят на парламента Росен Желязков, кметът на София Йорданка Фандъкова, лидерите на ГЕРБ, на БСП, на ДПС, на ПП, на "Възраждане" са в залата. Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган също уважи Лили Иванова. И още - Йордан Цонев, Десислава Атанасова, Соломон Паси.

Представители на интелектуалния и артистичния елит на страната също пристигнаха. Сред тях са председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев, музикалните изпълнители Васил Петров, Михаела Маринова, Кристина Димитрова, Братя Аргирови, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, поетът Александър Петров, актрисата Нона Йотова.

Концертът днес е специален и с представянето на книгата на гранд дамата в българската музика - "Лили Иванова. Моят личен дневник". Неин редактор е журналистът Валерия Велева.

Дневници на Лили са нейната философия за живота, а тя е здраво стъпила на земята. - Философията за Бог, за родина, за отечество, за любовта, за предателството, за омразата“, коментира Велева.

Освен със своите специални гости, концертът в Народния театър е важен за Лили Иванова и музикантите от "Ли Оркестра", тъй като е част от националното турне, за което има още 13 дати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Лили
    Ти си ненадмината!!!Израснах с твоите песни!!!!Радвам се,че те уважава народа и всички особи.Тези,които се мислят за"диви"чалги, когато те слушат да се скрият някъде.Те не са достойни дори и да те слушат.Това са хора,които се състезават със себе си.Не могат да ти се опрат на малкия ти пръст.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари