Президентът назначи още двама посланици

0
Документите са публикувани в днешния брой на "Държавен вестник"
Документите са публикувани в днешния брой на "Държавен вестник" Снимка: БГНЕС

Документите са публикувани в днешния брой на "Държавен вестник"

Президентът Румен Радев подписа указите за назначаване на нови посланици в Словения и при Светия престол. Документите са публикувани в днешния брой на "Държавен вестник", предава БНР.

Държавният глава освобождава Младен Червеняков и назначава Красимир Божанов на длъжността извънреден и пълномощен посланик на България в Словения.

С друг указ президентът освобождава Богдан Паташев като посланик при Светия престол със седалище във Ватикана. Той ще бъде заменен от Костадин Ташев Коджабашев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    В.П.
    Как Европа ще ни иска или ще ни вярва ! Тоя комунист Червеняков , посланик в Словения ! После ,защо ЕС не дава пари ?Ами за това !
  • 1
    1
    хм
    Бързаш, че няма време???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари