Превръщат в дентален център бившия офис на „Атака“ в Русе

6
Д-р Ченко Сотиров иска да изгради модерен медицински дентален център, я който да има и дежурен кабинет за спешна стоматологична помощ в почивните и празнични дни
Д-р Ченко Сотиров иска да изгради модерен медицински дентален център, я който да има и дежурен кабинет за спешна стоматологична помощ в почивните и празнични дни Снимка: архив

Бившият офис на партия „Атака“ на бул.“Скобелев“ ще става дентален център

Общинските съветници гласуваха да стартира процедура за продажба на общинския имот чрез приватизация, за който има постъпило инвестиционно намерение от д-р Ченко Сотиров. Процедурата предвижда имотът да се продаде на търг, а ако спечели, д-р Сотиров ще реализира проекта си, информира Русе Медиа.

Намерението му е да изгради модерен медицински дентален център, в който ще бъдат открити нови работни места за специалисти с необходимата квалификация и стажанти, както и асистенти дентална медицина. Предвижда се към центъра да бъдат привлечени личности, известни в денталната и дерматологична медицина, доказали своя опит и реализация на световно ниво, които да изнасят лекции на работещите дентални лекари, с оглед предоставяне на ефективна и високо квалифицирана услуга на пациентите. Освен консултации и обучение на млади специалисти ще могат да консултират и пациенти.

Намеренията са за обособяване на четири дентални кабинета с модерно оборудване и апаратура за стоматологично лечение и диагностика на европейско ниво, както и за осигуряване на дежурен кабинет за спешна стоматологична помощ в почивните и празнични дни.

Заявителят има готовност и екип, с който да бъде изграден високотехнологичен и удобен за гражданите на града и региона Медико-дентален център, който в същото време ще привлече и пациенти от съседни държави. Те ще имат възможността на достъпни цени да използват висококачествени услуги и престоят им ще допринесе за туристическия живот в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    хахах
    Абе той добре ли е, това място е прокълнато.
  • 10
    4
    Бачкатор
    Пак на място ,където няма достъп за автомобили. В района на мола и бизнес центъра място и условия перфектни, ама кой да мисли...
  • 9
    3
    Отново
    Сигурно пак оправиха човек на кмета. Много от общинските сгради са пред събаряне и опасни за пешеходците но тях не ги продават защото точния човек не ги е пожелал ве още . На тази сграда какво и има. Изборите идват..
  • 17
    2
    азбукарче
    Повечето пенсионери, българските, са без зъби и протези, защото цените са непосилни за тях. Уви! Това влошава тяхното здраве и естетика. Но кой да ти мисли ида се грижи за българските пенсионери с най- ниските пенсии в Европа!
  • 15
    1
    ,..,,.
    "диагностика на европейско ниво" - но забравят да уточнят, че цените на тези услуги ще са също европейски, а не български! Излишен дентален център ще е!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари