Преслава взема 15 бона за 2 часа на студентския празник

0
Умопомрачителен хонорар ще получи фолкдивата Преслава за свое участие
Умопомрачителен хонорар ще получи фолкдивата Преслава за свое участие

Умопомрачителен хонорар ще получи фолкдивата Преслава за свое участие.

Изпълнителката на "Дяволско желание" ще гушне 15 бона за малко повече от два часа. По принцип хонорарът на Преслава е около седем хилядарки, но заради празника на студентите тя ще лапне двойно повече, пише "България Днес".

Изпълнителката ще бъде гост в едно от най-вървежните заведения в Банско - "Весело село". Отпреди месец свободни места няма точно заради големия интерес на студентите към Преси.

Въпреки че е имала куп покани за участия в дискотеки, бившата на Бирмата се е ограничила само с това в Банско. Певицата е решила тази година да го кара по-леко покрай празника на студентите, а не както в предни години. Обичайно тя се скъсваше от участия покрай 8 декември и на вечер имаше по две-три, като пътуваше из цялата страна, което я изморяваше доста.

Тази години Преслава е решила да не се напряга много покрай студентския празник, а да наблегне на бизнеса по Коледа и Нова година. По празниците тя е ангажирана почти всеки ден, като хонорарът за участията й отново ще бъде двоен.

Новата звезда на "Пайнер" Фики също ще изкара солидна сума по време на празника на студентите. Въпреки че в момента е най-търсен за участия, синът на Тони Стораро няма да получи двоен хонорар, както Преслава.

За разлика от фолкпевица №1 на България Фики ще се скъса от участия. Той ще има цели 3 за два дни. Утре ще бъде гост в кръчмата, където и Преслава ще пее на следващия ден - "Весело село". Местата, както и при участието на Преси, са резервирани месец преди това. Навръх празника на студентите Фики ще се раздаде доста. Новият любимец на девойките първо ще бъде в столичен ресторант, а след това в дискотека в центъра на София.

Междувременно новата песен на Преслава и Фики "Ще се имаме" стана любима на всички луди по чалгата. Парчето се върти нонстоп из нощните заведения от едва няколко дни, но мнозина прогнозират, че това е хитът на зимата. В момента двамата заснемат клип към новата си обща песен, за което се похвали и младият Стораро.

"Не знам как, но песента изтече в интернет и оттогава не спират да ме питат кога ще я клипираме. Всеки ден получавам стотици съобщения във Фейсбук с този въпрос. Затова, за да не разочароваме феновете и да не злоупотребяваме с търпението им, ето ни на снимачната площадка само ден преди големия концерт на телевизия "Планета" в зала "Арена Армеец", написа Фикрет в социалната мрежа и пусна фото от снимачната площадка.

Очаква се певецът и певицата на годината да изпеят първата си съвместна песен на Нова година. Тогава те ще бъдат в популярна столична дискотека.

Напоследък Преслава и Фики прекарват доста време заедно, което засили слуховете, че са двойка. Отделно те движат в дует и извън професионалните ангажименти, което засилва още повече жегата около техните взаимоотношения.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари