Преслава мина и през леглото на Борислав от ВИП брадър

0
Милионерският син карал най-оборотната вършачка в поп фолка да му дъвче дъвките.
Милионерският син карал най-оборотната вършачка в поп фолка да му дъвче дъвките.

Преди две години милионерския син Борислав Комсийски въртял бурна любов с най-оборотната вършачка във фолка – Преслава.

Бизнесменът, който внася марка дъвки без захар харесал усмивката на Преслава и я поканил за рекламно лице, пише "Таблоид". Брюнетката от Добрич подписала договор за реклама, която се въртяла в ефира на телевизия „Планета“. По време на соарето Комсийски се навил да спонсорира два клипа на на певицата.

Покрай работните им ангажименти отношенията между двамата успели да преминат в най-интимната фаза. Запознати с историята споделят, че певачката е направила първата крачка към сърцето на пазарджишкия богаташ. Двамата обаче се срещали далеч от дома на милионера, тъй като родителите му изобщо не харесвали певицата заради „лекия“ й имидж. Комсийскипосещавал пловдивското жилище на Преслава без никаква дискретност. Певицата не криела от приятелите си с кого се среща, представяйки Борислав за свой спонсор.

Дали заради несходство в характерите или липса на страст в леглото аферата им не продължила дълго. Преслава прибрала парите от рекламата, получила и обещаните два клипа, но като опитала отново да бъде спонсорирана, Борислав я отрязал без никакви обяснения.

Източник: Таблоид
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари