Делян Добрев: Хранилката на "Лукойл" се оказва много голяма

0
На хранилка има председатели на парламентарни групи, членове на кабинета и министри
На хранилка има председатели на парламентарни групи, членове на кабинета и министри Снимка: Делян Добрев / Facebook

На хранилка има председатели на парламентарни групи, членове на кабинета и министри

''Хранилката на "Лукойл" се оказва много голяма, на нея има председатели на парламентарни групи, членове на кабинета и министри.'' Това заяви народният представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в отговор на пресконференцията на ПП-ДБ.

"От 31 октомври правителството трябва да започне да събира пари от "Лукойл" - близо 3 млн. на ден, и да ги разпределя на хората по програма. Това са въпросните 73 стотинки. Ето тези текстове не искат колегите управляващи да приемат, защото нарушават финансовия интерес на "Лукойл", добави още той.

"Законът, с който "Лукойл" трябва да внася 70% от свръхпечалбите и да се връщат като компенсации на хората е приет януари, а вече 10 месеца, два поредни кабинета, пет месеца служебен кабинет, пет месеца кабинет на "Промяната" не изпълняват закона", уточни Добрев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    ахаха
    фена на путин и дупе ще даде на руснаците този проруски запъртък
  • 11
    3
    daskal
    Стотици милиони неплатени данъци! Бандитите са спестили поне наполовина, предпочитайки да си плащат на корумпираните управници-политици, вместо на държавата. Ей тъй се купуват вили, яхти, джипове, пътешествия...
  • 12
    2
    хранилка
    Хранилката на "Лукойл" се оказва много голяма - даааа, жалко, няма да си само ти
  • 12
    1
    фена на Путин
    От гербаджийската никога не е имало по-голяма хранилка. Вашата ОПГ превзе държавата и инфраструктура със стратегическо значение. Вие сте чумата на века.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари