Премиерът: Не сме спирали да помагаме на област Разград

1
Винаги сме подкрепяли всички вероизповедания, допълва Борисов
Винаги сме подкрепяли всички вероизповедания, допълва Борисов

По едно и също време в Разград се изгражда църквата "Свети Цар Борис-Михаил Покръстител" и се реставрира джамията "Макбул Ибрахим паша“.

Това е нашата политика за толерантност. Но не на думи, а на дела. Религиите учат хората да живеят в разбирателство и затова ние ще продължим да инвестираме в строежа на храмове.

Само през последните 7 години за ремонт и ново строителство на храмове на Българската православна църква в страната сме дали над 32 млн. лв.

За строеж на джамии сме осигурили близо 2 млн. лв...

Винаги сме подкрепяли всички вероизповедания. Така се постига етническа толерантност. Това е и гаранцията, че "Възродителният процес" никога няма да се повтори. Хората тук обаче още помнят мрачните събития. Нека го помнят и коалиционните партньори от БСП и ДПС. ДПС в устава си би трябвало да имат клауза за недопускане на коалиция с наследниците на БКП, но това си е тяхно решение.

Не сме спирали да помагаме на област Разград през целия си управленски мандат, включително и на населените места, където кметовете не са от ГЕРБ. Инвестирали сме близо 80 млн. лв. в пътищата от републиканската мрежа. Над 5 млн. лв. са изплатени по линия на социално-икономически мерки, като с това са съхранени близо 2 хил. работни места. Това е нашата политика - работа, работа, работа и показване на направеното.

Бойко Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари