Премиерът: Краят на юни е реалната дата за завършване на интерконектора с Гърция

1
"Азерски газ през интерконектора с Гърция може да тръгне през септември", заяви Кирил Петков
"Азерски газ през интерконектора с Гърция може да тръгне през септември", заяви Кирил Петков Снимка: Фейсбук

Премиерът Кирил Петков инспектира интерконектора

"Физическата инфраструктура вече е налице. Това означава, че сме напреднали много - за последните три месеца е направено повече, отколкото за последната година. През юни ще бъде крайната дата за финализирането на проекта". 

Това каза премиерът Кирил Петков, който инспектира интерконектора край Комотини, цитиран от NOVA

„Всички тръби са сложени. Надявам се, че ако се завърши в края на юни, през септември да върви азерски газ. Ако „Булгаргаз” не бяха направили тези неща, които направиха, газът, който ще влиза оттук е с 1/3 от този, който купуваме. Говорим за огромна разлика, което се отразява на всички цени. Яд ме е, че тази зима цената на газа беше толкова висока поради факта, че проектът не беше завършен”, подчерта министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари