Преместиха във ВМА простреляния охранител

0
Между 150 и 200 хиляди лева за откраднати от инкасо автомобила в Благоевград
Между 150 и 200 хиляди лева за откраднати от инкасо автомобила в Благоевград Снимка: БГНЕС

52-годишният мъж бе ранен при въоръжения грабеж на инкасо автомобил в Благоевград

52-годишният охранител, който бе прострелян при въоръжения грабеж тази сутрин в Благоевград, е транспортиран във ВМА, съобщи директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев, пише вестник 24 часа.

"Състоянието му е тежко, правилно бе решението да се транспортира до ВМА, където има колеги с повече опит при такива наранявания. Надявам се на добър изход и вярвам, че колегите там ще се справят", допълни д-р Митев.

Охранителят е прострелян ниско в корема, почти в слабините със специален проектил, който е нанесъл сериозни разкъсвания на вътрешните органи.

Тази сутрин около 6:30 ч. трима маскирани нападнаха инкасо автомобил на охранителна фирма на пл. "Македония". Двама са били охранителите, извършващи служебните си задължения в банковия клон. Един от тях е прострелян и бе настанен в болница.

Прокуратурата води разследване за въоръжен грабеж на парична сума в особено големи размери. По непотвърдена информация става въпрос за открадната сума между150 хил. и 200 хил. лв.

Извършителите на деянието се издирват.

Разпитват се свидетели, съседи на банката, изземват се записи от камери наоколо, в издирване на престъпниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари