Преговорите между Русия и Украйна са преустановени

0
Това съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк
Това съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк Снимка: President.gov.ua

Преговорите между Русия и Украйна са преустановени

Това съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк, цитиран от УНИАН и допълни, че за разлика от промените на фронтовата линия, исканията на руската страна остават непроменени, предаде БНР

От руското Министерство на външните работи също заявиха, че към този момент няма преговорен процес. Вината за това е на Киев, от Украйна няма отговор за руския проектодоговор за мир, заяви заместник министърът на външните работи на Русия Андрей Руденко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    До пети и всички като него
    В Европа има един народ, съставен от хора които: - са имали работа; - са имали жилища; - имали са своите любими мъже; - имали са братя и бащи; - имали са училища и детски градини за децата си; - имали са своите мечти; - имали са усмивки, надежди, спокойствие. Заради лудостта на едно дужде сега нямат нищо. Останали единствено и само с децата си /често повече от три бели, европейски деца/, те са загубили всичко изброено по-горе. Не знаят какво е станало с жилищата им Не знаят какво е станало с училищата и детските градини на децата им Не знаят съдбата на своите любими мъже - само очакват позвъняване Не знаят дали бащите и братята са живи и здрави От мечтите е останала само една - да се върнат в своята Украйна От усмивките има само една - когато прегърнат децата си Така че драги ми номер пети - кой е човек и кой е изверг? Ако наистина вярваш това, което си написал - явно при теб не само пола а всичко ти е сменено. Все пак се надявам да не го мислиш, а да си го написал заради жалките копейки, които си получил
  • -1
    5
    ll,,
    До 4: Чакаме същото за джо бидоня, който е смахнат! Вън от европа на сащ! Вие сте българофоб/русофоб! Идете в родината ви сащ за смяна на пола!
  • 1
    4
    До трети
    А аз чакам кога Путлер ще се пренесе в отвъдното, Песков, Лавров и Шойгу ще го последват или ще се изправят пред съда в Хага. Тогава, когато Русия стане нормална държава и възприеме от ценностите на Киевска Русь, тогава и ще посетим Петербург и Золотое кольцо. И това е реалистичното виждане, а не твоята утопия с кола до Одеса.Може, но надали украинците ще ти се зарадват. Дори и твоята благодетелка - тетка Митрофановна няма да може да ти помогне, защото ако не е в затвора, ще я пратят посланник в Северна Корея или Еритрея
  • 0
    3
    ...
    с отворени обятия я чакам. мада раша. поне до Одеса да изреже всичко че да мога на спокойствие да ходя с кола на екскурзии из Русия. то пък сега брюкселските педали и краварите като са ни сложили чатал на врата чудесно се развиваме. пеевски се изпика на магнитския им закон, вика мухльовци на депутатите в парламента....
  • -3
    2
    станкоо
    много ще ми е интересно, ако мада раша стигнат до нас (което не е много далеч) дали ще продължават такива като теб да защитават тези наши " братушки"!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари