Предстоящи събития за 11 февруари 2015 год.

0
Предстоящи събития  за 11 февруари 2015 год.
Предстоящи събития за 11 февруари 2015 год.

София / От 09.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***
София / От 10.00 часа ще се проведе редовно заседание на Министерски съвет.

***
София / От 10.30 часа зам.-министърът на вътрешните работи Цвятко Георгиев ще открие организираната проява за отбелязване на Европейския ден на телефон 112 в сградата на ул. „Никола Габровски" № 30.

***
София / От 09.30 часа ще бъде открита българо-хърватска научна конференция в чест на 200-годишнината от рождението на епископ Йосип Юрай Щросмайер в Института за балканистика с Център по тракология при БАН на ул. „Московска" № 45.

***
София / От 10.00 часа в сградата на ДКЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад по заявление, подадено от„Газтрейд Сливен" ЕООД за утвърждаване на цени за дейностите „разпределение на природен газ", „снабдяване с природен газ от краен снабдител" и цени за присъединяване към газоразпределителната мрежа на територията на Община Сливен.

***
София / От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе заключителна пресконференция след проведената в 33 Общини национална кампания „Българското село - Бъдещето е в наши ръце!" , организирана от Асоциация на българските села.

***
София / От 11.00 часа ще се проведе пресконференция на тема „За какво отиват парите за култура?", организирана от Независимата синдикална федерация „Култура" - КНСБ в сградата на КНСБ. На нея ще бъдат представени данни за разпределението на бюджета на Министерство на културата.

***
София / От 11.00 часа в залата на ул. "Леге" № 10, ще се проведе пресконференция на тема: "Позицията на групата на БСП-София за „Бюджет 2015 г."

***
София / От 11.30 Директорът на дирекция „Сигурност" Красимир Димитров ще представи системата за наблюдение на речните корита на ул."Бенковски" 12, етаж 5.

***
София / От 12.00 часа в Национален пресклуб БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Ще остане ли гражданското общество в България без глас?".

***
София / От 18.00 часа в Аулата на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" ще бъде представена книгата на известния литературен критик и дългогодишен преподавател в Академията проф. Пенчо Данчев „Полемични записки из литературния живот преди 1989 година", която се посвещава на 100-годишнината от рождението му.

***
София / От 19.00 часа в кино "Люмиер" ще се проведе концерт по случай Националния празник на Иран.

***
Бургас / От 12.00 часа в централата на БСП - Бургас на ул. „Фердинандова" 60, ще се проведе пресконференция с участието на председателя на Общински съвет на БСП - Бургас Евгений Мосинов.

***
Варна / От 14.00 до 16.00 часа в офиса на партия ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 приемен ден ще има общинския съветник Жельо Алексиев

***
Варна / От 11.00 часа в 205 зала НАП - Варна Ръководството на ТД на НАП - ВАРНА ще проведе пресконференция за работата на приходната агенция за миналата 2014-а година.

***
Варна / От 13.00 часа . в сградата на ул. "Д-р Лудвиг Заменхов" № 38, ет. 3.ще се проведе пресконференция по повод Европейския ден на телефон 112.

***
Варна / От 18.00 часа пред сградата на Областна администрация във Варна ще се проведе бдение със свещи в подкрепа на българите, които живеят в Украйна, с искане правителството да изрази категорична позиция за отпадане на санкциите спрямо Русия и неучастие на България в какъвто и да е военен конфликт.

***
Варна / От 18.00 часа Градското ръководство на БСП във Варна организира бдение със свещи в подкрепа на българите в Украйна и срещу участието на България във военен конфликт пред сградата на Областна администрация.

***
Кърджали / От 10.30 часа Районен център 112 - Кърджали ще отбележи Европейския ден на телефон 112 в сградата на Областна администрация.

***
Монтана / От 10.30 часа Районен център 112 - Монтана ще отбележи Европейския ден на телефон 112 в сградата на общината в с. Георги Дамяново.

***
Монтана / От 11.00 часа ще бъде проведен годишният отчет-анализ на ОД МВР Монтана в Учебния център на ПБЗН на ул. «Сирма войвода» №10.

***
Пловдив / От 09.00 часа в 1 зала на Пловдивският окръжен съд ще се разглежда делото срещу подсъдимия Милко Д. Срещу него е повдигнато обвинение, че при управление на МПС е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на Калина С.

***
Разград / От 17.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ д-р Валентин Василев и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков ще разяснят Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в конферентната зала на хотел „Централ".

***
Русе / От 10.30 часа районния център 112 - Русе ще отбележи Европейския ден на телефон 112 в в сградата на Дневен център за стари хора, ул. „Йосиф Цанков" 47, ет. 2.

***
Стара Загора / От 11.00 часа Областният информационен център организира информационна среща за изпълнението на оперативните програми в област Стара Загора в зала на „Музикато" /ул. „Христо Ботев" №99/.

***
Стара Загора / От 14.30 часа кметът и общинското ръководство на Стара Загора ще дадат изявление за медиите след проведат среща с директора на ОД МВР във връзка със зачестилите сигнали на граждани за присъствие на непълнолетни в питейните заведения на Стара Загора след 22.00 ч.

***
Стара Загора / От 17.00 часа в залата на Младежкия дом ще се срещнат отборите на двата клуба по дебати в Стара Загора - клуб "Дебати" към ЦНКИ с ръководител Станка Стойчева и клуб "Дебати" към ПГВМ "Иван Павлов" с ръководител Юлия Бозукова.

***
Стара Загора / От 17.30 часа в залата на XIII ОУ „Паисий Хилендарски" е ксперти от Община Стара Загора ще проведат разяснителна среща с жителите на кв. „Казански" и кв. „Три чучура - юг" във връзка с Националната програма за обновяване на многофамилни жилищни сгради.

Източник: Агенция Кросс
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари