Представиха спортните успехи на студентите от Русенския университет

0

На 06.12.2016 г. в Канев център се проведе тържествено представяне на успехите на студентите от РУ „Ангел Кънчев“ в областта на спорта през 2016 г.

Събитието уважи и г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе.

С Кристален знак на университета за постигнати високи резултати в леката атлетика и за съществен принос в популяризирането на спорта сред подрастващите бе отличена изявената ни спортистка Анелия Нунева.

Проф. Борислав Ангелов, ръководител на Университетския спортен център направи кратка ретроспекция на спортните успехи на студентите.

На церемонията бяха връчени плакети на световния и европейски шампион по шотокан карате и студент в специалност „Право“ на Русенския университет Тодор Събев. Отборите по баскетбол и волейбол бяха следващите наградени. Плакети получиха и тимовете по тенис на маса, лека атлетика, футбол, спортно ориентиране и кросово бягане на Русенския университет. Бронзовият медалист Боян Боянов в плуването на Националната универсиада, също беше сред наградените.

Втората част на церемонията продължи с награждаване студентите победители от университетските турнири по футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, канадска борба, спортно ориентиране и спортно катерене.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари