Предсказание на един "столетник, преживял Третата Световна Война"

7
У нас ще се наложи устното гласуване, както е при изповед
У нас ще се наложи устното гласуване, както е при изповед

Публикуваме коментар на Petroff Jacques относно състоянието на държавата в момента:

"ПИСНА МИ! 

изповед на един столетник преживял Третата Световна Война

След падането на Берлинската стена, света претърпя кардинални проблеми. Сега хората, които се интересуват от общественият и личният живот във всичките му прояви, определят държавата като неомодернистична. Това значи, че ако до 2000 година държавата, можело да се нарече модерна, днес тя е неомодернистична.

Какво я определя така? Това, че философията която изповядва новата държава е "НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ВИНАГИ НА ВЛАСТ". Тук се оформя доктрината: "след мен потоп"( комунизма), "целта оправдава средствата"(фашизма) и се появява новият лидер: социопата - нарцисист. Зараждането на новият лидер е много трудно и минава през много лъжи и тягостни дебати - лишени от реалност.

В края на краищата ние - не знам си коя класа или каста, сме само играчи на сцената на болните лидерски умове и няма никакво значение нашата съдба за развитието на държавата, "която е в постоянен възход". Гражданите на една държава могат да бъдат сменени, или превърнати в малцинство - така назованото пъстро(значи красиво) общество. 

През медиите лидерите си съобщават помежду си, че например: "можем да загубим демокрацията!!!". Това ще бъде едно голямо срутване на цялата досегашна организация, с много тежки последици за лидера.

Реклами, свободно живеещи кучета и котки, хаотична инфраструктура, лоши и скъпоструващи жилища(гета) и лоши битови условия се използват за да упражняват нашето търпение и да го превърнат в ТЪРПЕЛИВОСТ. Ето, ако вземем бездомните кучета и техните защитници. Къде е казано, че в един град трябва да има бездомни животни - источник на зарази и дори смъртни случаи?

Но след многократното натрапване в медиите на инциденти предизвикани от животни, нашето търпение се пречупва в търпеливост.

"Така е казва всеки - "закона е такъв". Ако отидете в Испания, Италия, Германия, Англия Скандинавия и дори Турция, вие няма да видите толкова много бездомни кучета, котки и дори змии в градовете. Но у нас законите са много строги.

И като стигнахме до това - нека да разгледаме процесите в неомодернистичната държава прокарвани от лидера-социопат. 
Наблюдава се един процес на редукция във всички свери на обществото. Затварят се болници, читалища, училища, ясли, електростанции, събарят се паметници на културата и се продава всичко, каквото може да се продаде.

Заедно с това персонала на обществените институции се намалява, за сметка на роднинската администрация и недържавните организации.

Процеса е необратим, като знаем кой го дирижира. 

В следствие на това се намаляват вече и мажоритарните членове на партиите. Това се прави с цел да се увеличат доходите на партиината олигархия. Този процес предизвика паника в телата на партиите. В резултат на това ние видяхме, как едно решение да се гласува машинно беше премахнато от страха на партииците : "кой ще остане в играта?"

За тези машини, като обект на дискусия можем да кажем, че те бяха направени скъпи, прескъпи. Което е познат трик към бедният народ да се каже, че нещо е много скъпо и не може у нас да се осъществи. 

Един средно мощен компютър, снабден с една по-специална за целта клавиатура може да свърши цялата работа, както е по магазините-супери. Само че, тези функции и клавиши като: шифт и контрол, трябва да бъдат премахнати(което е мното лесно), като се има пред вид опита ни от ежедневието с надписване на суми на касата.

Една кабелна система каквато имат банките и др. институции можеше отдавна да се изгради, в предвид на това да не може да се провежда хакерство. Но така или иначе, гласуването можеше и да се проведе и по телефона, интернет и пощата, за да се избегнат умишлено, неграмотните и подкупни комисии на място и най-вече неправилно функциониращата ЦИК.

С въвеждането на код за гласуване свързан с ЕГН и код за проверка след изборите - където може да се убедиш, че гласът ти е верен се преключват всякакви дебати по ужасните неща, които могат да се случат на изборите и тяхната "огромна"(надута) цена. Освен това радетелите на "демокрацията" могат да провеждат референдуми безплатно и многократно.

Нека да кажем още, че анонимността на избора е относителна величина и в обсега на статистическите изчисления, тя става ненужна. Защото от гледна точка на ЦИК, какво значение има кое ЕГН какво е гласувало - става въпрос за огромни масиви от данни. 1 500 000

Разбира се изобретателността на социопата-нарцисист е известна в психологията.

За в бъдеще може да се предскаже, че ще отпадне хартиеното гласуване и ще се наложи устното гласуване, както е при изповед. Влизаш в кабинката и през воала казваш ясно: гласувам за ДъПъСъ.

Съответно изповедника записва това и всичко е наред. С комисия от един човек, разходите на изборите ще паднат десеторно. А изборите ще се провеждат един път на двадесет и пет години. За да не се създава хаос в управлението.

Със спестените пари, ще построим пътища между две села. А може би и метро между две села, ако искаме да останем в историята. А може би и паметник на нашият Ким Че Нун."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари