Предложение за брак взриви публиката по време на концерт на военни

1
Кадет Петър Петков и редник Катерина Вълчева са се запознали на 8 септември в приказното Велико Търново и бързо разбрали, че са създадени един за друг
Кадет Петър Петков и редник Катерина Вълчева са се запознали на 8 септември в приказното Велико Търново и бързо разбрали, че са създадени един за друг Снимка: Фейсбук

Кадет Петър Петков и редник Катерина Вълчева са се запознали на 8 септември в приказното Велико Търново и бързо разбрали, че са създадени един за друг

Часове преди курсантите и резервистите да положат клетва в Шумен вчера, едно мъжко сърце събра кураж да поиска ръката на любимо момиче насред плаца на факултета по "Артилерия ПВО и КИС".

Кадет Петър Петков направил предложение за брак на редник Катерина Вълчева в петък вечерта по време на тържествения концерт - предклетвен подарък. Емоционалното събитие буквално взривило аудиторията, а за него съобщават организаторите на тържеството от Националния военен университет "Васил Левски" във Facebook.

Изненадата се случила с дейното участие на началника на НВУ бригаден генерал Иван Маламов. Той повикал на сцената редник Вълчева уж, за да ѝ връчи награда, но когато тя се изправила пред него, обявил: "Редник Вълчева, за вас наградата е друга. Кръгом!". Така Катерина се обърнала и се озовала очи в очи с букет червени рози и падналия на колене любим. Последвало "да", целувки и първи танц на влюбените, който просълзил мнозина. Разчувстван, бригаден генерал Маламов споделил, че също като тях се е оженил в Шумен.

Петър и Катерина се запознали на 8 септември в приказното Велико Търново и бързо разбрали, че са създадени един за друг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Забелржка:
    Хубав момент,но не е ли време да спрем със тази съпричастност и сълзливи съпреживяващи моменти и папагалщина така силно прокламинрана в youtube каналите на завръщащи се американски войници от Афганистан,Ирак и предложенията им за брак към половинките им или изненадите към близки? По добре да беше взел БТР-а и да я иска от баща и с букет цветя и бъклица в ръка.Може и с пушка да гръмне,няма да сърдим ама да цели у високото да не падне некой от балконя. :-) Все пак сме наследници на БА,МНО за рат и брана на земля наша яко да е име българско.И яко да е името на хана наш и цар бащица ( разбирай Симеон Велики до Иван Шишман,след това са англосаксонци и яко пръц)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари