Предизвикателства във Фейсбук за четящите българи

2
В продължение на няколко месеца четящите българи биват предизвиквани в социалната мрежа
В продължение на няколко месеца четящите българи биват предизвиквани в социалната мрежа

В продължение на няколко месеца четящите българи биват предизвиквани в социалната мрежа.

Всякакви въпроси, свързани с любимите книги, карат читателите да мислят и да отговорят така, както те виждат нещата. Всичко това става в книжната Фейсбук група "Чета и трупам лавици с книги".

Автор на тази страхотна идея е един от собствениците на Издателство Лавици, както и създател на тази група - Виктор Мухарски. Всичко това е стартирало като 20-дневно предизвикателство, но към днешна дата е продължено до 100-дневно.

Другото нещо, което няма как да не радва четящите българи е, че през няколко въпроса се подарява книга. Всичко това кара хората поне за момент да забравят за политика и ежедневни проблеми, а да измислят интересни отговори, свързани с прочетените вече книги.

"Групата е страхотна. Всеки ден имаме десетки нови заявки за членство в "Чета и трупам лавици с книги". Доста от хората казват, че им е изключително интересно да споделят прочетеното с останалите членове. Други признават, че благодарение на тази група, те успяват да научат доста за интересни нови заглавия на книги, които да добавят към списъка с покупки. Радвам се, че групата е полезна. Дали ще продължим 100-дневното предизвикателство? Мога само да ви поканя да се присъедините към групата и да очаквате всякакви изненади", заяви Виктор Мухарски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари