Предизборната кампания минава в хумор, сатира и забава, но без нито една разкрита далавера на мафията на Буда и Шиши!

0
Козметика, постови рокади и ПР-ски постановки, а реалните действия са малко
Козметика, постови рокади и ПР-ски постановки, а реалните действия са малко

10 ДНИ до изборите!

Така някак в хумор, сатира и забава почти мина предизборната кампания. С изцепките и простотиите на Борисов, със заканите и заявките на новото правителство, с подслушване, канибалство и още нещо. А нещото е - НИТО ЕДНО повдигнато обвинение на Борисов, Пеевски, или който и да е от мафиотската котерия. НИТО ЕДИН внесен сигнал срещу Борисов, Пеевски, Гешев и тн. НИТО ЕДНА разкрита конкретна далавера на мафията на Буда и Шиши!

През изминалите седмици БОЕЦ се срещнахме с няколко министри и зам. министри и предадохме конкретни сигнали! Срещу Борисов и Гешев. За Турски поток, Къщата в Барселона, 20-те жертви край Своге и тн. Сигнали до МВР, МРРБ, НАП, ДАНС и тн. Срещахме се, писахме и пращахме до Минеков, Рашков, Стоилов и тн. Пълно мълчание. Говори се на едро и с общи приказки, а конкретни дела и конкретни схеми, които да ударят мафията смъртоносно - НИЩО. Нито дума. Поне Кошлуков да бяха натиснали. Козметика, постови рокади и ПР-ски постановки, а реалните действия бяха малко.

На всички срещи с министри им казвах едно - вашият мандат е кратък, съпротивата ще е силна, имате време точно за едно голямо добро дело, не го пропилявайте.

Знам и още нещо. Нашата битка срещу мафията е от години, ще продължи още години. И тази битка ще се води и спечели от гражданите.

Все още има малко време до изборите. БОЕЦ не спираме дори и за ден. Няма изчегъртване, няма чистки, няма реална битка.

Не е страшно, хора. Когато имаш справедлива кауза и си решил да се бориш, няма какво да те спре. Страхът е, за да те амбицира още повече, а не да те спира. Ударите и заплахите удвояват усилията ти. Без компромиси, без спиране и без отстъпление. Цената, която плащаш е ужасна, но накрая идват и резултатите. Идва чувството за свободата, което не мога да опиша, всеки сам трябва да го изпита. Това е победата на доброто над злото, невероятно удовлетворение.

Ще се преборим със злото. Стягайте се за изборите. И за след изборите!

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари