ХИЛИ СЕ, а сърцето му трепери!

0
Този плъх изпълзява от дупката си само когато се чувства застрашен, или по заповед на господарите
Този плъх изпълзява от дупката си само когато се чувства застрашен, или по заповед на господарите Снимка: Кадър NOVA

ХИЛИ СЕ, а сърцето му трепере!

Гешев даде интервю "на живо" за "анал 3" (НОВАНЮЗ), телевизията на Пеевски. 40 минути хилене, лъжи и наглост прикриващи страха. Този плъх изпълзява от дупката си само когато се чувства застрашен, или по заповед на господарите.

Мафията искала да превземе прокуратурата! Няма такъв наглец! Цацаров ходеше всяка сряда при Буда да приема поръчки и да се отчита! Гешев наричаше Борисов "шефе" и ТЕ продадоха и предадоха прокуратурата на мафията. ТЕ изградиха шпицкомандите и прокурорските бригади за мокри поръчки. ТЕ произведоха Петьо Еврото! ТЕ са тумора, който разяде държавата ни. ТЕ ни превърнаха в най-корумпираната и безправова държава. ТЕ пазеха и защитаваха Буда, Пеевски, Доган и бандата им толкова години! ТЕ не видяха и не чуха записите, Сараите, Турски поток, Къщата в Барселона, пачките, кюлчетата, суджуците и милиардите източено ДДС и европари! Сега искаме да си върнем прокуратурата и държавата от мафията.

Гешев реве, че "нападат близки и семействата на магистрати". Говори за себе си и сигналите на БОЕЦ за прехвърлените дялове от Жоси на баща му и за имотните измами на жена му, които разкрихме. ТОЙ ги е вкарал в гнусните си престъпни схеми, а сега реве.

Когато нареди да слугите си в окръжна прокуратура да ми забранят да напускам страната, за да убиеш жена ми, защо не рева, изроде? Когато по заповед на твоите господари униформено ченге посегна на детето ми в училище, защо не рева, изроде? Когато ме размазваха по фалшиви и анонимни сигнали по две призовки на ден години наред, защо не рева, изроде?

Ареста на Буда от МВР бил незаконен, а полицейското насилие от МВР и боя зад колоните на МС по времето на Буда беше законно, така ли?

Миналият път ми избяга пред ВСС, все някога ще се срещнем на "една ръка разстояние". И тогава няма да се хилиш.

На четящите ще кажа отново - Гешев и подобните му не са магистрати, а криминални престъпници. Прокуратурата не е част от съдебната система, а е мафиотизирана структура за прикриване на престъпления и поръчване на арести, обвинения, палежи и убийства. Към тези се отнасяйте, както към долен джебчия заловен на местопрестъплението. Разобличаваш, закопчаваш и викаш ченгетата.

Вторник от 10..00ч. е следващото извънредно заседание на ВСС за отстраняването на Гешев. БОЕЦ ще бъдем там и ви очакваме. За да спечелим битката за справедливост трябва да отпушим съдебната система и първата стъпка е - отстраняването на Гешев и преосноваване на прокуратурата.

Битката продължава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари