Пребитата бургазлийка: Не искам никой да ме вижда, ще говоря само с полицията

0
Пострадалата е детска учителка, съседите описват семейството като много добри и възпитани хора
Пострадалата е детска учителка, съседите описват семейството като много добри и възпитани хора Снимка: Флагман.бг

Пострадалата е детска учителка, съседите описват семейството като много добри и възпитани хора

"Не искам никой да ме вижда в това състояние, не искам и да говоря с никого, а само с полицията. Повече никога няма да позволя това да се случи!" , каза бургазлийката, която снощи беше пребита по брутален начин от мъжа си пред очите на дъщеря им, която е тийнейджър.

В момента пребитата жена се намира във Второ РУ - Бургас, където дава показания пред разследващите. Заедно с нея е и дъщеря ѝ. Пострадалата е детска учителка, съседите описват семейството като много добри и възпитани хора. Бургазлийката не иска да застане пред камерата на Флагман.бг не само от срам, а и защото се притеснява да не изгуби работата си.

45-годишният побойник Диан Иванов живее и работи в чужбина, всяка година се прибирал в Бургас около рождения си ден, който е утре - 3 август. Вдигал шумни банкети, полети с обилно количество твърд алкохол. Този път обаче ще изтрезнее и ще посрещне 46-гошнината си в ареста, чакайки да чуе в какво е обвинен.

Диан почти всеки път проявявал агресия спрямо съпругата си. Двамата били разделени, но той все още изпадал в изблици на ревност, когато употреби алкохол. Именно в такъв момент е станал и снощния скандал.

Тя живее в апартамента с дъщеря си. Той идва рядко, но това не е първият случай на насилие от негова страна. Неведнъж сме ставали свидетели. Снощи се е напил и започнал пак да налага с юмруци съпругата си. Баща ѝ, който живее на по-горен етаж, чул писъците ѝ, разбрал какво става и веднага слязъл, за да защити дъщеря си, но побойникът нападнал и него. Беше ужасяващо. Нейните крясъци и на дъщеря ѝ огласяха целия блок“, разказаха съседки на пострадалата, цитирани от Флагман.бг.

45-годишният агресор се намира в ареста и се очаква срещу него да бъде повдигнато обвинение за домашно насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -25
    1
    Амиии
    "45-годишният побойник Диан Иванов" ще се върне в чужбина и никога повече няма да се върне в България. А курвата ще умира от глад със заплатата си на детска учителка. Жалко за детето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари