Пребит мъж в Монтанско: Нападателите започнаха да режат пръстите ми с ножица

3
Мъжът беше жестоко пребит в дома си с лопата и юмруци в главата, за да даде последните си спестявания
Мъжът беше жестоко пребит в дома си с лопата и юмруци в главата, за да даде последните си спестявания Видео: NOVA

Мъжът беше жестоко пребит в дома си с лопата и юмруци в главата, за да даде последните си спестявания

Мъж е със счупен череп и множество наранявания, нанесени му от трима маскирани мъже, които нахлули в дома му, за да търсят пари в Монтанско. По думите му нападателите започнали да режат с ножица пръстите му.

Припомняме, че 59-годишен мъж беше жестоко пребит у дома си с лопата и юмруци в главата, за да даде последните си спестявания. Нападателите му взели 650 лева, а мъжът е настанен в болница. Той живее в крайна къща в монтанското село Септемврийци.

Чувствам се по-добре. Но имам болки в областта на главата”, разказа Светослав Светославов.

Обърнаха наопаки дома ми. Спряха боя, след като им дадох парите. Предупредиха ме, че ако изляза след тях – ще се върнат и ще ме довършат”, посочва Светослав, предаде NOVA.

Трима души са задържани, съобщиха от полицията в Монтана. Ще им бъде повдигнато обвинение. Те са от същото село Септемврийци. У тях са намерени откраднатите пари и други веществени доказателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    2
    Някой....
    Правилно .. това не са хора ... това са долни мръсни цигани ... роми или както там искате им викайте .... нямат преобщаване тази долна сган.... От векове се знае, че са долни и мизерни. И какво прави държавата - грижи се за тях чрез помощи... че за какво му е да работи, нали държаваа дава. На теси тримата какво ще стане с тях сега - зад решетките за 2, максмимум 3, и после пак навън да тормозят стартите хора. Това е нашата държава, да дава на циганите, но не и на пенсиронерите и болнитее (истински болните) хора. Лек и хубав ден.
  • 25
    1
    амиии
    щом сте ги намерили, пръстчетата им на чуканя и до един. До края на живота си да чакат някой да ги храни, Това не са хора, това са мръши!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари