Пребиха жестоко мъж, за да го ограбят

1
Пострадалият е претърпял операция на ръката
Пострадалият е претърпял операция на ръката Видео: NOVA

Четирима нападатели го удряли с палка, стреляли със стоп патрони и пръскали с лютив спрей

Мъж е бил жестоко пребит в средата на май в Банкя. По думите му това се е случило, за да го оберат, предава NOVA. Разказва, че четирима нападатели са го удряли с палка, стреляли със стоп патрони и пръскали с лютив спрей.

Пострадалият е претърпял и операция на ръката. А разследващите все още се опитват да изяснят причината за нападението.

Емил Иванов работи като таксиметров шофьор. На 19 май късно през нощта той пътува по пътя над Банкя за Клисурския манастир. На пътя имало спрял автомобил. Разказва, че от него излиза момче и го спира. Помолил за помощ, тъй като спукали гума. Емил слязъл, за да им помогне. Тогава от колата слезли още трима мъже и започнали да го бият.

Потърпевшият има съмнения, че нападателите му са част от футболна агитка. Той вече е разпознал в полицията трима от четиримата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Митрофанец
    100% фенове на копейката, бивши атакисти. На последните им "протести" с по 20 човека основно бяха от футболните агитки и не знаеха за какво са там.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари