Пребиха трима младежи на моста "Охлюва"

0
В Първо РУ е образувано досъдебно производство за причинени телесни повреди
В Първо РУ е образувано досъдебно производство за причинени телесни повреди Снимка: Архив

В Първо РУ е образувано досъдебно производство за причинени телесни повреди

На 8 април в 02:06 часа от ЕЕН 112 в Първо РУ е постъпило съобщение, че в УМБАЛ "Канев" в Русе са отишли за оказване на лекарска помощ трима мъже от Русе, заявяващи, че са пострадали при побой, като на едно от лицата са били причинени по-сериозни телесни травми.

Служители на Първо РУ са започнали изясняване на случая, като според първоначално посочените данни, на 08.04.2022 г. около 02:00 часа въпросните трима мъже са се движили с фирмен лек автомобил "Тойота" и преминавали през моста "Охлюва" в посока от бул. "Мидия Енос" към бул. "България", където по пътното платно по средата на моста срещу тях са видели да вървят пеш трима непознати млади мъже. Спрели са автомобила и двете групи са си разменили реплики, след което са си разменили и удари.

Вследствие на побоя на единия от тримата пътуващи в тойотата са причинени по-сериозни телесни наранявания, установил прегледа в болницата, поради което той е настанен за лечение в отделение на медицинското заведение.

По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР - Русе и работата по него продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    XXXL, ама без малко
    Сега медиите ще ни продънят ушите до балотажа във Франция как лошата Льопен видиш ли, щяла да бъде съкрушена от женения за любимата си учителка "нормален" политик Макрон. Накрая ще стане както в Унгария, където Орбан до последно губеше драстично, а изведнъж взе, че спечели. И ако в България имаме само цигани, които да си ни бият като маче у дерек, то във Франция е компот от всякакви националности. Въпросът е един - кой е българския Льопен и кво чака още, та не изкара хората от тоя батак.
  • 45
    1
    Ех,
    А някога циганите не смееха да слязат под "охлюва". Ама то историята се върти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари