Пребиха скандален ловец на кучета, счупиха му и двете ръце

1
Маскирани мъже потрошават Ирен, станал известен с репортаж за побоя му над кучета
Маскирани мъже потрошават Ирен, станал известен с репортаж за побоя му над кучета Снимка: Господари на ефира

Двама маскирани мъже са пребили скандалният ловец на кучета в пернишкия приют.

Името на Ирен нашумя и покрай репортаж на "Господари на ефира", от който стана ясно, че пребива животните и е перманентно пиян.

Нападението е станало вчера, потвърдиха източници от полицията в Перник , предаде БЛИЦ .

По време на боя в приюта е имало и други хора, но маскираните мъже явно са искали да пребият само въпросния Ирен.

Те влезли в приюта и започнали да налагат ловеца на кучета. Преди да си тръгнат, го посъветвали да внимава какво прави. От побоя той е с две счупени ръце и множество други травми по цялото тяло.
 
Пребитият е служител на фирма "Бали ко", която е имала сключен договор с община Перник да обслужва приюта за кучета. Придозащитници обаче подадоха множество сигнали, включително и до медиите, в които описваха страшните условия, при които се третират животните. В репортажа на "Господари на ефира" бе показан и въпросният Ирен, заснет в нетрезво и очевидно неадекватно състояние.
 
От проверката стана ясно, че същата фирма обслужва и приюта в Благоевград, като и за двете места се грижат само двама души - ловецът на кучета и управителката Илияна Балева.
 
"Работили са при всякакви нарушения. Фирмата им е спечелила конкурс единствено на критерий с най-евтина оферта. Не са маркирали уличните кучета, нито са ги връщали както е по разпоредби. Работено е наистина при пълен хаос. Наемат ветеринарен лекар от Благоевград да идват веднъж седмично да ваксинира и да кастрира", разказват още източниците.

Те разкриват, че поради различни нарушения от вчера договорът на община Перник с фирма "Бали ко" е вече прекратен и е наредено да върнат кучетата по места.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари