Пребиха Росен Животното в затвора

0
Върнаха крими героя в Казичане, иска да го пускат
Върнаха крими героя в Казичане, иска да го пускат

Дирекция „Изпълнение на наказанията“ отрича за инцидента

Крими героят Росен Петров - Животното е пребит в затвора в Казичане миналия месец, разбрахме от "България Днес".

Животното тихомълком е върнат в общежитието от Централния софийски затвор, където бе пратен, след като се появиха негови скандални селфита, снимани с мобилен телефон. За добре дошъл осъденият за разпространение на наркотици тартор на агитката на ЦСКА е посрещнат от двама здравеняци, които набързо го смилат от бой. Петров дори има и прободна рана от остър предмет, който неясно как е попаднал в затворническото общежитие. След инцидента преди няколко седмици Животното си е извадил медицинско и е подал молба да го пуснат да се лекува. Желанието му не е прието и наркодилърът остава в Казичане. От дирекция „Изпълнения на наказанията“ първоначално отказваха да дадат информация за Животното, но по-късно отрекоха за инцидента. В затвора са сериозно притеснени от шума около него и се надяват в бъдеще да нямат проблеми заради крими героя.

Обикновено в такива случаи оправданието е от типа "падна по стълбите", но този път част от свидетелите се разприказваха. Очаква се в близките дни от дирекцията за изпълнение на наказанията все пак да признаят за инцидента. Животното е един от най-известните затворници у нас и често се забърква в скандали в панделата. Дълго време Петров, който минава за близък до Златко Баретата, спокойно си поддържаше фейсбук профила в затвора и редовно пускаше селфита от престоя си там, въпреки че това е абсолютно забранено. Животното ползва мобилен телефон и не пропускаше да сподели с приятели ежедневието си. Въпреки това и тогава от Министерството на правосъдието първоначално казаха, че няма сигнали че Животното използва интернет и мобилен телефон. Заради джиесема на лидера на феновете на ЦСКА си изпатиха и останалите затворници. Техните телефони също бяха прибрани и контактите им с външния свят бяха силно ограничени. Засега не е ясно каква е точно причината за побоя над Животното, като версиите са няколко. Не е ясно и дали това не са фенове на "Левски" или просто затворниците са решили да отмъстят на Петров.

Цимбика: Не съм учуден, че е бит

 Бившият директор на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов не остана изненадан от информацията, че Росен Петров е бил пребит в затворническото общежитие в Казичане. Двамата демонстрираха близост по време на управлението на "Титан", но явно пътищата им са се разделили. "Не се интересувам какво става с Росен, но не съм учуден, че е бил набит. Той съвсем не е това страшилище, за което се представя. Този му образ беше създаден в голяма степен от вас, медиите. Да, страшен е, но когато зад гърба му вървят 200-300 души, иначе е нищо. Та това е човек, който сигурно е влизал два пъти в час по физическо и не е внимавал особено", коментира Стоянов пред "България Днес". Росен Петров не за първи път яде пердах и явно наистина репутацията му на свиреп побойник се оказва балон. През 2014 г. той беше набит от сини фенове в Слънчев бряг, като се отърва със счупен нос и фрактура на ръката. Снимка: 4-5 Jivotnoto 1 Цимбика и Животното бяха доста близки

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари