Пребиха член на изборна комисия, снимал клип с гласуващ няколко пъти

1
Подадена е жалба в ОИК, сезирана е и прокуратурата
Подадена е жалба в ОИК, сезирана е и прокуратурата

Подадена е жалба в ОИК, сезирана е и прокуратурата

Отново сигнал за изборни нарушения. Във видеоклип, направен по време на изборния ден, се вижда как мъж гласува няколко пъти - дават му бюлетини, влиза и гласува, след това ги пуска в урната. Отново се връща с нови бюлетини и пак гласува - и така няколко пъти. Случаят е от 72-а секция в квартал „Нов път”.

Автор на клипа е член на комисията. Заради действията си Кольо Петров е бил пребит от петима мъже. Получил е и заплахи за живота си, разказа той в „Здравей, България” по NOVA. Подадена е жалба в ОИК, сезирана е и прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Срещу Полицайте
    Трябва да има разследване за подпомагане нарушаването на изборният процес и престъпно бездействие Сиреч са станали съучастници.Прави ми впечатление от последните 12 години че определени служители или служби предпочитата да служат на тези които са им ходатайствали да влязат на работа в МВР или да останат на яслата на заплата която е минимум 1900 лв. и пенсия близка до тази сума или по голяма от нея.Как стават тези работи,не е ясно?! Това е директно вербуване на гласоподаватели и техните семейства.Зер тоя месец кога бай зеленчук е видял регулярно всеки месец 3500/3900 лв. на куп? Че кой няма да клекне и ни лук ял,ни лук мирисал? ,А осигурителният месечен план? Отново с чужда пита помен се прави.Работата мирише от където и да я погледнеш.Защо законодателят допуска това,не ясно?! Защо прокуратурата като наблюдаващ орган не е експедитивна и действена? Също не е ясно.Всички участници е трябвало да бъдат задържани на момента заедно с Милчо за отговори пред прокуратурата.Даже имаме Дочоолу и Гочоолу.Тези избори приличат на изборите между 09.09.1944 г. и 1955 г.
  • 8
    1
    нунчо
    Затвор по 5 год. за боклуците кандидати за власт
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари