Празнуваме 8 март с лалета и суши

0
Това показа проучване на водещо приложение за доставки
Това показа проучване на водещо приложение за доставки Видео: NOVA

Това показа проучване на водещо приложение за доставки

Празнуваме 8 март с лалета и суши. А столичанин е поръчал цветя за 343 лв. в Деня на жената. Това показа проучване на водещо приложение за доставки, предава NOVA.

Най-често мъжете утре ще подарят на любимите си жени цвете, вино и бонбони. Извън това традиционно избират да посетят заведение с нежните си половинки. Някои обаче си остават вкъщи и поръчват суши. Това са 70% от хората. Останалите залагат най-често на бургер.

Изминалият 8 март е денят с най-много поръчки на цветя, като повече от половината от дамите са получили букет-изненада в първата половина на деня - между 9:00 и 11:00 ч.

Лалетата били предпочитаните цветя, следвани от розите и фрезиите.

Отношението на българите към Деня на жената ни класира на десето място по поръчка на цветя за празника, като София изпреварва Полша, Лисабон и Валенсия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Чичо Пленбчо
    Ще прзнувам с новите и млади колежки на работата им. Пачата на село, да си мие копитата и да ляга в кочината. Пачата да се готви за Началник на шперматоизидите ми. Както е казал Казанова - от Г_ _а в Уст_ _ а.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари