Празни глави и пълни сутиени!

2
Ние издържаме ку*вите на властта
Ние издържаме ку*вите на властта

С такива фръцли е пълно във всяко ведомство. Особено при десетгодишното управление на ГЕРБ всяко министерство гъмжи от пеперудки, които пърхат край началническите канцеларии, които са с празни глави и пълни сутиени.

Тях ги включват в някакви проекти, за да са на хранилката, отделно са на заплати… Водят ги пиарки, секретарки, началници на кабинети на еди кой си… Една такава стана вицепремиер, след като свалиха Валери Симеонов.

Друга некадърница,която беше две години и половина министър, но не разбра, че е на МВР, а сега е …ох, моля ви се- началник на канцеларията на Борисов! Та Румяна Бъчварова вече са я уредили за посланик. Хабер си няма от дипломация, но ще си живее живота пет години в Израел.

Пълно е с такива жени, които народа точно нарича кифли, а си заработват заплатите в хоризонтално положение. Като тази, дето видяхте по-надолу в моя профил– калинката Калина. Важно е силикон да има в пазвата, не е важно, че под косите е полиран мозък.

Бившият военен министър Ненчев достигна върха на мъжкото началническо падение и се прочу като назначи за шеф на някаква служба регистрирана…проститутка! Да, не тези тъпанари им плащат, а ние – защото заплатите им са от бюджета. Ние издържаме курвите на властта.

Автор: Стефан Северин

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари