Правят филм за Милен Цветков

0
"Време е историята на баща ми да бъде разказана", споделя Калина Цветкова
"Време е историята на баща ми да бъде разказана", споделя Калина Цветкова Снимка: Снимка: Facebook

"Време е историята на баща ми да бъде разказана", споделя Калина Цветкова

Калина, дъщерята на Милен Цветков, разказва в предаването "На фокус с Лора Крумова" повече за филма в памет на баща ѝ. В студиото е и режисьорът на филма "Моралът е доброто" Веселин Диманов, който отново ще ни срещне с покойния журналист.

"Заставам зад този филм, защото мисля, че е време историята на баща ми да бъде разказана. За него като човек и журналист", споделя пред Калина пред NOVA.

"След смъртта на баща ми беше много трудно за мен да говоря за неговия живот. Но след като се запознах с Веселин, бях сигурна, че това е човекът, който искам да разкаже неговата история", казва още дъщерята на журналиста.

Калина посочва, че е разбрала какъв е баща ѝ като човек и журналист, когато е била тийнейджърка. "Тогава разбрах, че той няма да обърне гръб към когото и да било. Каквото и да правехме, той говореше с всеки", спомня си тя.

По думите ѝ предстоящият филм ще бъде много важен за бъдещите журналисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари