Правителството в оставка откри зимния сезон в България

1

Верижни катастрофи блокират движението по магистралите "Тракия" и "Хемус". Бедственото положение в област Бургас е от около има няма 18 часа.

Но Бойко Борисов се наспа и отиде при бедстващите хора на магистрала "Тракия".

"Сериозна остава обстановката на територията на област Бургас, Варна, Шумен и Добрич. Аз съм на място. Обещавам, че всички ще посрещнат Новата година там, накъдето са тръгнали.", заяви г-н Борисов от мястото на събитието.

За съжаление навръх Нова година трябваше да наблюдаваме как поради неподготвеност и лоша организация стотици граждани бяха оставени да нощуват насред пътя при екстремални условия. Магистрала Тракия, гордостта на два мандата, се оказа непроходим капан в навечерието на големия празник, когато хората пътуват най-много.

Поставен е на риск животът на стотици хора. Блокирани са основни транспортни коридори преди празниците заради некадърността на Борисов и компания.

"Повече от това не може да се направи – опесъчават, чистят, стотици камиони са на пътя", така се оправда днес по-рано пред журналисти премиерът в оставка Бойко Борисов.

По думите му ситуацията е нямало как да бъде избегната.

Това е картинката в България след първия снеговалеж, който всъщност не беше токова голям, но създаде апокалиптични проблеми.

Това дори накара Бойко Борисов да обвини природата и климатичните промени на планетата Земя за да оправдае бездействието на държавата и институциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари