Правителственият самолет е излетял от Кишинев около 11:00 часа

0
Засега очакваният час на пристигане в София е около 12:10
Засега очакваният час на пристигане в София е около 12:10 Снимка: flightradar24.com

Засега очакваният час на пристигане в София е около 12:10

В 11:03 часа правителственият AirBus тръгна от Кишинев, предава bTV. Украинският президент Володимир Зеленски се очаква да пристигне в България днес малко след 12:00 часа.

Той пътува с правителствения AirBus, който е излетял днес от София в 7:01 часа и е кацнал в Кишинев в 7:59 часа.

Часът за излитане обратно към България беше многократно променян, но самолетът излетя в 11:03 часа от летището на молдовската столица Кишинев. Това показват данните от сайта flightradar24.com, който следи всички полети по света.

Очаква се полетът от Кишинев до София да продължи малко повече от час.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Анализатор
    Политиката на К.Петков по отношение на Македония, изгонването на 70-ет служители от руското посолство в София, пътуването му с влак до "братска" Украйна, с всичките тези действия, той си "гарантира" ненавистта на българите гласували за него и неговата ПП! Това е добре дошло, за партията на К.Костадинов.
  • 7
    2
    ...
    Дано да се разпадне на хиляди парченца тоя самолет, барабар със зеления чифутин вътре в него, че да приключи тази война!
  • 8
    1
    робин худ
    Въобще не нио го карайте в България тоя изрод мръсен толкова хора си отидоха заради този продажен наркоман никой нормален българин не го иска тоя цървул
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари