Пръстите на ръката разкриват какви сме

0
Какво казват за нас пръстите на ръката?
Какво казват за нас пръстите на ръката?

Каква е нашата персоналност? Зодии, нумерология, език на тялото има много начини да разберем различни неща за себе си и другите. Ето и един съвършено прост тест, който подсказва каква личност стои срещу нас. Той е свързан с дължината на пръстите на лявата ръка.

И така каква е нашата жизнена нагласа, ако:

А) Ако безименният пръст е по-дълъг от показалеца

Най-вероятно сте привлекателна, атрактивна личност. Вие сте общителни, лесно контактувате с другите и ги карате да се чувстват добре във вашата компания. Най-вероятно сте решителни, склонни към рискове и добри в решаването на неочаквани проблеми. Вие сте състрадателни и лесно се поставяте на мястото на другите. Хората с такова разположение на пръстите са добри учени и инженери, както и любители на кръстословиците, ребусите и загадките.

В) Показалецът е по-дълъг от безименния

Ако показалецът ви е по-дълъг от безименния пръст, най-вероятно сте уверени и разчитате главно на себе си. Чувствате се добре в собствената си компания и не обичате да пилеете време с тривиални проблеми. Обикновено поемате инициативата и първи се впускате в нов бизнес или връзка. Умеете да се концентрирате и цените това качество у другите,  също така цените похвалите и разцъфвате, когато ги получавате.

С) Безименният и показалецът ви са равни

Вие сте спокойни и не обичате конфликтите. Добре организирани сте и се разбирате с другите. Също така сте лоялни приятели и сте отдадени на работата си, обаче сте с лесно запалим темперамент и най-малките противоречия могат да прераснат в ожесточен спор.

За другите е по-добре да не застават на пътя ви, когато искате да постигнете нещо или да утвърдите тезата си

Източник: NIE- JENITE
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари