ПП отчетоха успехи и постижения

0
Сред тях са Закона срещу домашното насилие, връщането на "Росенец" и приемането на бюджета
Сред тях са Закона срещу домашното насилие, връщането на "Росенец" и приемането на бюджета Снимка: Труд

Сред тях са Закона срещу домашното насилие, връщането на "Росенец" и приемането на бюджета

„Продължаваме промяната“ отчетоха какво са свършили в 49 Народно събрание от началото на неговата работа преди три месеца, предаде репортер на БГНЕС.

От ПП подчертаха, че правят този отчет, „защото всеки гражданин трябва да знае какво работят народните представители“. Ето и по-важните мерки.

След като служебното правителство забави с шест месеца, само за три седмици… приехме редовен бюджет с дефицит от 3%“, посочват на първо място от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

След 13 години на международни препоръки и, вътрешнополитически битки и граждански протести…приехме механизма за разследване на главния прокурор“, изтъкват на второ място от ПП.

На трето място посочват, че „след повече от 10 години бавене и стотици невинни жертви…приехме промените в закона за защита от домашното насилие“.

След повече три години, три парламента и десетки избягали компании от България…приехме Закона за дружествата с променлив капитал“, поставят на четвърто място от ПП.

Като пети успех е посочен, че „след десетилетия на концесии в ущърб на националния интерес… върнахме пристанище „Росенец“ на държавата“.

Другите постижения през изминалите три месеца на законодателна работа са: спиране на увеличението на квотите за изсичане на българските гори; отпадането на синия талон; увеличаване на наказанията на педофилия и разпространение на детска порнография; приемането на по-тежки наказания за хомофобия; приемане на по-тежки наказания за насилие над животни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Стоян
    Какви успехи бе,става по зле,боклуцитакива!Само льжете и крадете!
  • 2
    1
    ...
    Всичко ми поскъпва ежедневно. Животът се усложнява значително всяка година. Зеленчуците и плодовете изчезват успоредно с Българите. За какви успехи става на въпрос не е много осезаемо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари