ПП-ДБ предлагат България да наложи санкции, свързани с имущество и активи на Руската федерация

0
Парламентарната група е внесла декларация в Народното събрание
Парламентарната група е внесла декларация в Народното събрание

Парламентарната група е внесла декларация в Народното събрание

Парламентарната група на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ внесе декларация за осъждане на продължаващата война на Руската федерация срещу Украйна и на политическите репресии на режима на Владимир Путин, довели до смъртта на опозиционния лидер Алексей Навални, и за решения за ускорени реформи в сектор сигурност и енергетика в Република България, които да елиминират влиянието на Руската федерация у нас.

ПГ на ПП-ДБ предлага:

- Народното събрание да се солидаризира с ЕП и потвърждава определението на Руската федерация като държава, подкрепяща тероризма.

- Да се осъжда категорично политически мотивираните репресии срещу Алексей Навални, довели до неговата смърт.

- Започва целенасочено усилие за привеждане на българското законодателство в съответствие с европейските и международни санкционни режими срещу Руската федерация с цел ефективното им прилагане на българска територия.

- Да прилага опита на партньорите от Европейския съюз в санкционирането на имущество и активи на Руската федерация в юрисдикцията на Република България и използването им за нуждите на възстановяването на Украйна от войната.

Декларацията може да видите ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺...
    🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺 🇧🇬❤️🇷🇺
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари