Пожелания, подходящи за Ивановден

1
Повече от 330 000 българи празнуват имен ден днес
Повече от 330 000 българи празнуват имен ден днес

Повече от 330 000 българи празнуват имен ден днес

На 7 януари отбелязваме Ивановден. Повече от 330 000 българи празнуват имен ден днес.

Публикуваме пожелания, подходящи за Ивановден, с които да поздравите ваши близки, познати и роднини:

1. Честит Ивановден! Желая ти да започнеш една нова глава от живота си, пълна с любов, здраве, красота и разбирателство.

2. Честит имен ден! Бъди обичан като студена бира, желан като парите и здрав като скалите. Продължавай напред и нагоре, а ние ще сме винаги зад теб.

3. Честит Ивановден! Бъди щастлив и продължавай напред и нагоре с усмивка. Винаги бъди това, което искаш, а ние ще те обичаме безкрайно.

4. Пожелавам ти никога да не усещаш умора, докато се катериш по най-високите върхове. Бъди мъдър и спри там, където прецениш, но не от умора, а за да се насладиш на това, което си постигнал. Честит имен ден!

5. Винаги продължавай да живееш живота си по начин, който владееш перфектно. Прави всичко безпогрешно, така че и ангелите да ти завидят. Честит имен ден и нека името ти да е гордост за теб!

6. Нека животът ти бъде един безкраен празник, пълен с песни, забавления и смях. Ние винаги ще бъдем до теб, за да споделяме и добрите, и лошите моменти. Честит имен ден!

7. Ти си човек с голямо сърце, големи мечти и верни приятели. Пожелаваме ти от тук насетне само хубави неща да ти се случват и изненадите на живота да ти носят само радост!

8. Честит имен ден! Бъди от онези жени, които сбъдват мечтите си с усмивка, танци и забавления. Потапяй се в предизвикателствата и ги преживявай със сърцето си. Нека името ти да е винаги щастливо!

9. Честит имен ден! Нека имаш достатъчно пари, за да си купиш всичко онова, което има цена, и да получаваш в изобилие онези неща, които не се купуват с пари.

10. Честит имен ден! Нека името ти да ти носи късмет и любов през цялата година. Нека отваря всяка една врата пред теб и те доближава към най-големите ти цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари