Пожарникари вадят жена от катастрофирал автомобил

0
Пожарникарите направили стълба, през която шофьорката се измъкнала от колата
Пожарникарите направили стълба, през която шофьорката се измъкнала от колата Снимка: БГНЕС/архив

 През последните 24 часа дежурните противопожарни екипи са реагирали на пет сигнала за произшествия, съобщават от ОДМВР Шумен

В 12:48 е приет сигнал за катастрофа на моста над реката в село Дибич. Пристигналият на място екип заварил преобърнат лек автомобил. В колата била жената, която го управлявала. Оказано ѝ било съдействие да излезе с помощта на сглобна стълба, автомобилът бил обезопасен. След преглед в МБАЛ- Шумен станало ясно, че е без травматични увреждания и наранявания. Произшествието е обработено по общия ред.

В 14:40 часа е получено съобщение, че в индустриалната зона в Шумен край бул. “Ришки проход“ е възникнал пожар в отпадъци. Екипът, който пристигнал на място погасил пламъците с помощта на 300 л. вода. Не е допуснато разпространението му. Пожарът е без материални загуби.

Погасени са два пожара в сухи треви – в сухи треви и храсти в землището на село Ветрище и в сухи треви на ул.“Софийско шосе“ в Шумен. Пожарите са без материални щети.

В 23:00 часа на 23 септември е приет сигнал, че във вход на жилищен блок на ул.“Добруджа“ има прилеп. На място бил насочен спасителен екип. Прилепът бил хванат и пуснат на свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари