Пожарникари и полицаи проведоха зрелищна спасителна акция край Пловдив

0
Тренировъчното обучение разигра катастрофа вследствие на свлачище
Тренировъчното обучение разигра катастрофа вследствие на свлачище

Тренировъчното обучение разигра катастрофа вследствие на свлачище

Зрелищна спасителна акция край Пловдив. Десетки пожарникари и полицаи се включиха в тренировъчното обучение, което разигра катастрофа вследствие на свлачище.

Частите на Единната спасителна система за действие реагираха на сигнал за затиснати коли от земна маса, като действаха по няколко сценария. Според един от тях в единия от автомобилите има потенциално опасни вещества, а в другия затиснати хора, на които трябва да се окаже първа помощ. В друг случай, в автомобила се превозва бременна жена от Смолян към Пловдив и служителите е трябвало да я закарат до болница.

"Всички знаем, че катастрофите са един голям бич за нашата общественост и по пътищата доста често има пострадали и загинали хора вследствие на тези инциденти. Целта на тези тренировки е намалим пострадалите и жертвите", заяви директорът на дирекция "Оперативни дейности" към ГД "ПБЗН" старши комисар Красимир Шотеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари