Среднощна акция: Спасиха момче, изгубило се в гората край Ардино

0
Тийнейджърът е излязъл за гъби с баща си, но му е изгубил дирите
Тийнейджърът е излязъл за гъби с баща си, но му е изгубил дирите Снимка: архив

При спасителна акция край Ардино откриха изгубило се в гората 13-годишно момче

Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Кърджали.

Полицаи и пожарникари от Ардино са успели да намерят изгубило се в гората 13-годишно момче в среднощна операция. Спасителната акция продължила около 3 часа и детето било намерено невредимо около 1 часа тази нощ в гориста местност на около 3 км от Ардино.

По първоначални данни в следобедните часове вчера момчето тръгнало след баща си, който бил за гъби, но не успяло да го намери. В 21:50 часа малолетният позвънил на тел.112 и съобщил, че се е изгубил в гората. Веднага били организирани сили на РУ - Ардино и РСПБЗН - Ардино за издирване. Шестима полицаи и трима пожарникари започнали претърсване на местността.

С подаване на звукови и светлинни сигнали служителите на МВР успели да установят локацията на издирвания и да приключат успешно акцията. Момчето е предадено в добро здравословно състояние на родителите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари