Огнеборци гасят голям пожар край Русе

2
Към момента няма информация за засегнати хора или къщи / снимката е илюстративна
Към момента няма информация за засегнати хора или къщи / снимката е илюстративна

Към момента няма информация за засегнати хора или къщи

Екипи на Пожарна безопасност и защита на населението гасят пожар, разразил се този следобед в местността „Буйна Яна“ в Русе.

Причината за възникването му не е установена.

До момента няма информация за засегнати хора или къщи в района.

За да се подпомогнат пожарникарите, ще бъде свикано и доброволното формирование към Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Xaa sfqtt...
    Sfqtt🎑🛷🎯🎯🎯🎯🎯🏒🥌🥍🕌🍇🎡🎡⛲🪅🪅🎏⛲⛲⛲⛲🎡🥦🧄🧄🧄🕌🎉🎊🎊🎊😃😗😚😘😍🤣😭😭😭😜😑😔😝😜🤪😜😝😏☺️🙂🙃🙃🙂🤫🤭🤬😶😧😮😮😖🌚🌚🌚🌚🌚🥸🤢🤢🤤🤤🤤😎🤖⭐👽👽👽👽😷😷😷😷😷😷🛌🤸⛹️🏇🤹🚣🪂🪂🧑‍🚒🧑‍🏭🧑‍🔧🧑‍🔧🦸🥷🥷🥷🥷🥷🥷🥷🧑‍🎄🧑‍🎄🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧑‍🎄🧑‍🎄🧚🧚🥷🥷🥷👷🧑‍🚒🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🎤🧑‍🎤🧑‍🎤🧑‍🎤🧑‍🎤🪂🪂🪂🪂🏃🤸🤸🤸🏋️🏋️⛹️🤺🏇🏇🏌️🤼🤼🤸🤸🤸🤸🤸🤸🧑‍🎨🧑‍🦳💃💃💃🌷🌺🌹🍂🌼🌼💐💐💐💐🌺🌸💮🏵️🪵🌲🌾🍄🌵☃️🌊🌊🌬️🌀🌀🌪️🌪️🌋🌋🌋🌋🌋🌋
  • 6
    3
    до „Архитекта“
    Ти пък де се вреш, да слагаш в това число полюцията, че и шерифи, още малко и каубойци ще ти се привидят. Точно полицията е категорично вън от категорията държавност.
  • -2
    2
    Архитекта
    Това са последните стражи на държавността. Заедно със полицията и шерифите, това са последните стражи на държавата, които я правят нормална.
  • 13
    1
    Честта липсва в дните ни
    Това са единствените хора останали с достойнство в българската държавническа дейност.аз поне не се сещам за други.явно при някои хора нещата се случват,при други,не.това е последната структура, която държавата все още не е прецакала.до сега не съм чул някой да се е оплаквал от пожарникари или да гледаме плачещи пожарникари по сутрешните блокове.дисциплина му е майката, евалa
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари