Пожарникар от Русе спаси от опожаряване хотел, в който бил отседнал

7
Случаят е от град Плиска
Случаят е от град Плиска

Случаят е от град Плиска

В 10:30 часа на 25 февруари е получен сигнал за пожар в котелно помещение на хотел в Плиска. Към адреса е насочен противопожарен екип на РСПБЗН - Нови пазар.

След пристигане на място станало ясно, че пламъците са ликвидирани от водач на специален автомобил и пожарникар от РДПБЗН - Русе, почиващ в хотела. Опушени са около 60 кв. м. стени, унищожени са два бойлера, буферен съд, пелетен котел и помпени групи.

Пожарът, който възникнал след техническа неизправност в котелно помещение е погасен с помощта на 300 литра вода. Хотелът бил спасен от опожаряване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Спонсор
    Ако беше от ДУ ПЕ СЕТО, или престъп ния парламент, щяхте и в Украйна да го публикувате! Путин не ви ли е вино вен! Само някой е драснал демократи чен кибрит от КОЗЯКА!
  • 18
    2
    Sтанко
    Анонимните герои не получават венци. Кажете му името, дайте му снимката - нещо положително да бъде видяно, разпознато усвоено от нас - четящите. Иначе е като поредната партенка... Един човек... в един хотел... в един град, ама... пък ...ако е бил с любовница... Върви-разбери!
  • 34
    1
    Иван
    Браво.такива хора трябват на България.дано го възнаградят добре и той да продължава да прави добрини защото аз на негово място бих избягал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари