Пожар във фургон до гребната база в Николово

1
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия
За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия Снимка: Архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала за произшествия – пожари, при които няма пострадали хора.

За времето от 05:19 до 08:30 часа вчера, служители от РСПБЗН - Сливо поле с един автомобил са пратени на сигнал за пожар в къща на адрес в с. Юделник. При пристигане на място е установено, че е горяла изоставена къща, на която е паднал покрива. По информация от съседите, горенето е започнало няколко часа по рано. Според първоначалните данни вероятна причина за пожара е станал запален огън в съседство.

По-късно за времето от 10:34 до 12:09 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе с един автомобил е насочен към село Николово, откъдето се е получило обаждане за пожар във фургон до гребната база. Горял е изоставен фургон. Огнеборците са потушили запалването. Като причина посочват – небрежност при боравене с открит огън.

В следобедните часове на 22 март, между 16:04 и 17:10 часа служители от РСПБЗН - Сливо поле с един автомобил са изпратени на сигнал за запалени сухи треви в гр. Сливо поле. Запалването е било в пресъхнал канал, причинено от небрежност при боравене с открит огън.

В 18:32 часа служители от пожарната служба в гр. Две могили са изпратени в село Чилнов, заради сигнал за запалени сухи треви и храсти. Произшествието е ликвидирано до 20:30 часа без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари