Пожар обхвана две пристройки в имот на улица "Касева чешма"

0
Горяха отпадъци в нерегламентирано сметище в гр. Две могили
Горяха отпадъци в нерегламентирано сметище в гр. Две могили Снимка: БГНЕС

Три пожара са гасили огнеборците през денонощието.

Вчера, от 10:46 до 12:05 часа, екип от РСПБЗН в Две могили е посетил сигнал за запалени отпадъци в нерегламентирано сметище в гр. Две могили, където са открили да горят битови отпадъци, сухи треви и храсти. Пожарът е потушен без преки материални загуби.

Между 12:55 и 14:55 часа, служители от Втора РСПБЗН - Русе с два автомобила са изпратени на сигнал за пожар в шапрон на адрес в Русе, на улица "Касева чешма". При пристигане на адреса огнеборците са заварили да горят две пристройки в имот и пожарът да се разпространява към покривната конструкция на къща. Причина за възникване на инцидента се предполага неправилен монтаж на част от агрегат. При пожара са засегнати агрегатът, ел. табло, управление и шнек на горелка за твърдо гориво. При произшествието няма пострадали хора.

Тази нощ в 03:11 часа екип от РСПБЗН – Две могили и служители от ССОД към РДПБЗН с два автомобила са изпратени на главния път Русе – Бяла на сигнал за запален камион, намиращ се в района на 25-ти километър.

Първи кадри от мястото на двата инцидента на пътя Русе - Бяла

Там екипите установяват да гори ремарке, натоварено с железни пръти, а влекачът е бил разкачен и отстранен от водача. Причина за възникване на запалването е била техническа неизправност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари