Пожар на руски кораб: Москва и Киев с различни версии за инцидента

1
Русия твърди, че е имало взрив на борда на ракетния крайцер "Москва"
Русия твърди, че е имало взрив на борда на ракетния крайцер "Москва" Снимка: АП

Екипажът се състои от около 500 души

Пожар е избухнал на борда на ракетния крайцер "Москва" на руския Черноморски флот. От руското министерство на отбраната съобщиха, че пожарът е причинен от взрив на муниции на борда, предава Bulgaria On Air.

Украйна обаче твърди, че огънят е възникнал в резултат на техен удар по плавателния съд. Ройтерс цитира губернаторът на Одеска област Максим Марченко, който твърди, че корабът е ударен от две противокорабни ракети.

От руското министерство на отбраната съобщават, че ракетният крайцер "Москва" е бил повреден сериозно, екипажът е евакуиран, а инцидентът се разследва. "Москва" има екипаж от около 500 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Копейкин
    Лошо, много лошо. Лошо за "непобедимата" армия, ако нейния флагман в Черно море, гордостта на Русия в черноморския флот е поразен от ракета на отбраняващите се украинци. Също така лошо, че държавата, която е "върха на научно техническата мисъл" не може да произведе кораб, а го е поръчал през 2000 година в Николаев, Украйна. Оказва се, че руснаците даже и военна техника не могат да произведат, какво да говорим за друго. Също така лошо, ако е вярна теорията на "братушките". Както всички специалисти обръщат внимание - явно са били нарушети всички противопожарни мерки и мерки за сигурност. Но това е абсолютно характерно за тази нация - те никога и нищо не спазват, освен режима си за напиване с водка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари