Пожар на химическа тоалетна в Младежкия парк

0
Вследствие на горенето се е спукал резервоара в който се намират химикалите
Вследствие на горенето се е спукал резервоара в който се намират химикалите Снимка: Архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 3 сигнала

За времето от 10:00 до 11:45 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са пратени да гасят горящи отпадъци в метален контейнер в Русе на улица "Радецки" №5. Произшествието е без щети.

От 10:02 до 10:40 часа, дежурен инспектор е посетил сигнал за нанесени щети върху химическа тоалетна в следствие на пожар. Произшествието е станало в гр. Русе, на алея "Младост" в Младежки парк. Подаден е сигнал от служител във фирмата, че при обслужване на обекта са установени щети, нанесени от запален огън. При проверката на място е установено разтопяване на пластмасовите части във вътрешността на тоалетната, като вследствие на горенето се е спукал резервоара в който се намират химикалите. Не се е налагала намесата на пожарната и фирмата е насочена към Второ РУ, ако желаят да заявят за извършеното деяние.

Тази нощ в 00:40 часа е подаден сигнал за паднало дърво върху платно на пътя I-3, преди село Пейчиново. Там е изпратен екип на РСПБЗН – Бяла. Установено е, че дървото е затруднявало движението по маршрута. Служителите са го отстранили и са обезопасили мястото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    daskal
    Да... Малоумните лумпени, които произвежда нашето общество.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари