Повишават цената на картата за риболов на язовир Копринка

12
Причината е нарастващата инфлация във всички сектори
Причината е нарастващата инфлация във всички сектори

Причината е нарастващата инфлация във всички сектори

Решението е взето на среща на управителния съвет и екипа на ЦРОО Копринка, като влиза в сила от 1 февруари 2024 година.

С 10 лева по-скъпа ще бъде членската карта - от 30 лева ще стане 40 лева. За пенсионери и хора с ТЕЛК решение, цената става от 15 лева на 20лева. За деца до 14 години си остава безплатно, но задължително с придружител. За деца от 14 до 18 години също се вдига с 5 лева, от 15 лева стават 20лева, пише Kazanlak.com.

Като причина за повишаването на цената на членската карта, от ЦРОО посочват нарастващата инфлация във всички сектори.

"За да се полагат качествени грижи и постоянни денонощни проверки се изисква доста средства и време, което струва страшно много и се наложи да прибегнем до леко увеличение. Всеки, който посещава язовира вижда, че резултатите от охраната са видими, и че всеки един от нас отделя от времето си, за да полага грижи за опазването на язовира. Популацията на всеки един вид риба е нараснала многократни и с общи усилия след още 2 години ще е още по- добре", допълват от рибарското сдружение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари