Потвърдиха смъртта на пилота на самолета на Пригожин

0
Членовете на семейството на Левшин трябва да преминат през ДНК тест, за да се удостовери роднинската им връзка със загиналия
Членовете на семейството на Левшин трябва да преминат през ДНК тест, за да се удостовери роднинската им връзка със загиналия Снимка: Vitaly Shustrov/TASS via ZUMA

По-късно днес членовете на семейството на Левшин трябва да преминат през ДНК тест, за да се удостовери роднинската им връзка със загиналия

Руски следователи са потвърдили пред близките му смъртта на пилота, управлявал катастрофиралия в сряда вечер в Тверска област самолет, сред пътниците на който се предполага, че е бил и ръководителят на наемническата групировка "Вагнер" Евгений Пригожин, предаде Ройтерс, като се позова на информиран източник.

Агенцията отбелязва още, че след катастрофата няма оцелели. Източникът ѝ уточнява, че относно смъртта на пилота следователите все още трябва да потвърдят съвпадение в ДНК анализа, информира БТА.

Изпълняващият полети бизнес самолет "Ембраер", сред пътниците в чийто списък е бил Пригожин, катастрофира в сряда вечер в Тверска област, северно от руската столица Москва, информира тогава руската Федерална агенция за въздушен транспорт "Росавиация". Освен Пригожин на борда е имало още шестима пасажери, а екипажът е бил от трима души, начело с пилота Алексей Левшин.

Според информирания източник, който говори за Ройтерс под анонимност поради поверителността на случая, следователите са казали на семейството на Левшин, че разполагат с "документално доказателство", че той е бил на катастрофиралия самолет.

По-късно днес членовете на семейството на Левшин трябва да преминат през ДНК тест, за да се удостовери роднинската им връзка със загиналия.

Следователите засега не коментират нищо, свързано със самоличността и съдбата на останалите записани в листа на полета, отбелязва Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари